Páginas

martes, 25 de septiembre de 2012

Les webquests

Avui us presnto les webquests. I què és això?
Doncs les webquest, són estratègies didàctiques en les quals els alumnes són els que realment construeixen els coneixements. Els alumnes, parteixen dels recursos que internet els proporciona, i així se'ls demana que analitzin i sintetitzin la informació obtinguda en les seves pròpies investigacions. Un cop realitzada aquesta tasca, són ells mateixos els encarragats de buscar i trobar solucions.

És a dir: els alumnes, normalment en equip, han de resoldre exercicis o activitats d'aprenentatge proposades per l'educador, fent servir l'ús, d'Internet.

Tot seguit, us mostro un vídeo extret d' www.edu3.cat , on apareix una aplicació directa de les webquest. Ens mostra una proposta de treball col·laboratiu que duu a terme el cicle superior de primària del CEIP Grau i Soler d'Esplugues de Llobregat.



. Edu3.cat



Després d'haver estat visitant una llarga estona el portal edu3.cat, puc dir que si troba una gran quantitat d'idees i estratègies noves. Hi ha molta varietat i a més a més, esta classificada segons matèries o propostes del professorat. M'ha resultat molt interessant.

Una de les coses que més m'ha sorprès es que en la pàgina apreix la programació educativa dels mitjanç de telecomunicacións de Catalunya, (TV3 i Catalunya ràdio).


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario