Páginas

viernes, 19 de octubre de 2012

Sabem utilitzar correctament el power point?

Sabem per a que serveix un bloc, però molts cops no sabem fer un ús adequat d'aquest. Sabem realment si els Powers han de tenir molt de text o poc? I imatges? Els Power Points, s'han de posar moltes o poques imatges?

Doncs, la veritat es que tot això dependrà del objectius i finalitats, en que es vulgui arribar. Per exemple, en una exposició on volem que la gent estigui atenta i ens escolti el que es diem, no posarem massa text, ja que si no es probable que la gent llegeixi i seguidament, un cop acabin, no escoltin el orador. Tot això és molt important, però també s'ha tenir en comptes que els Powers han de tenir una forma formal i creativa a la vegada.

I un cop creat el power, com exposarem? Molt fàcil, és primordial tenir en compte l'estat dels oients, ja que són els quals vols transmetre informació, s'ha de tenir raons clares, es pot interactuar amb el públic (si s'escau), ens podem situar darrere el públic, modular el to de veu, perquè es fagi més interessant i la gent presti més atenció al que s'està dient, i finalment, i el més important s'ha de tenir la sensació que serveix per algo la presentació, que un cop finalitzada, el oients sabran i assoliran els objectius plantejats al principi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario